DIALOG.

DIALOG.

Dialogen - er nøglen til succes med grafisk design.

Vores kommunikation er nøglen – når jeg forstår din virksomhed vil design som er brugbart for dig opstå naturligt. Design kan understøtter udvikling og hjælpe dig målrettet. Vær indstillet på, at jeg er ambitiøse på dine vegne, men i det tempo som passer til dig og din forretning.

Kreative løsninger + strategisk tilgang

Jeg analysere, vurdere og søger at forstå og skabe sammenhæng mellem design, målgruppe, kvalitet og produkt. Derefter arbejder jeg kreativt, konceptuelt og analytisk med grafisk design i planlægningen af kommunikationsopgaverne

BRUGERCENTREREDE FÆRDIGHEDER

= Behovsorienterede resultater

I produktion laver jeg opfølgning med hensyntagen til funktion og æstetik, med de tekniske muligheder og økonomiske rammer som er tilstede i den pågældende opgave. Resultaterne er et tæt samarbejde – og succes går begge veje.

BRUGERCENTREREDE LØSNINGER

ÆGTE SUCCES GÅR BEGGE VEJE

Succes for mig er når min kunder oplever den forandring, de havde som mål. Så er samarbejdet lykkes.

Min design process er min arbejdsmetode – den bruger jeg aktivt til at møde mine kunder netop der hvor de er. Jeg arbejder tit med mennesker som er nye indenfor design og her tilpasser jeg mine arbejdsmetoder (design processer) til deres behov. Jeg klæder mine kunder på til at tage de bedste beslutninger for deres produkter, forretninger og foreninger.

Du kan læse mere her

:: Design :: Branding :: Illustration ::

Logo eller navnetræk? I korte træk er forskellen at et logo er et registreret varemærke eller brand navn fx. Nike som er beskyttet af ophavsret og kan ikke uden videre gengives frit. Det tit en bestemt farve og eventuelt med et symbol.

Et navnetræk er en persons navn eller forbogstaver illustreret kunstfærdigt – et logo kan godt bestå af hele eller del af navnet på grundlæggeren – tænk på Walt Disney.

Der er nogle grundlæggende overvejelser man skal gøre sig når man vælger det ene frem for det andet. Spørg mig bare 🙂

Grafisk design er en blanding af farver, streger, former, typografi og informationsgrafik, illustrationer og animationer. Grafisk design gør en forskel. Det er krydderiet, der gør, at du adskiller dig fra dine konkurrenter.
Du kan få et fokuseret afsæt og skabe kontakt til kunder med grafisk design.

Lad dig inspirere af nogle af mine projekter her

Branding udgør samlet set alle de virkemidler, som en virksomhed gør brug af. Brandingen udtrykker de værdier virksomheden ønsker kunder og brugere skal forbinde den med.

Med et virkningsfuldt visuelt brand kan man differentiere sig fra sine konkurrenter, hvor der tages udgangspunkt i den markedsposition, virksomheden befinder sig i. Hvis man skal ændre meget i sit brand, er det ofte et udtryk for, at man ønsker at nå en ny kundetype, til et helt nyt produkt eller måske har markedet ændret sig på væsentlige parametre, som gør, at man ændrer grundlæggende på sit brand.

De mest almindelige  visuelle elementer i forhold til branding er logo, website, billeder, fonte og farver.

Den visuelle identitet er den synlige del af din virksomhed, som handler om, hvordan virksomheden opfattes af brugere og kunder. En gennemtænkt og veludført visuel strategi, giver dine omgivelser en meningsfuld og nærværende oplevelse af din virksomhed eller organisation. Det øger din troværdighed i det marked, du befinder dig i.

Den visuelle identitet danner grundlaget for den videre branding af virksomheden med i form af  logo/navnetræk + ikon + font + farver + website.

Din virksomheds samlede identitet udvikler sig over tid og vil komme til at omfatte alle de billeder, du bruger, den måde du taler og skriver til og med dine kunder (tone of voice), den måde du viser dit virksomhed på på sociale medier.

Kommunikationsdesign er en disciplin, hvor grafisk design og information arbejder sammen og bliver til vidensformidling. Det bruges tit til at formidle komplekse videnstunge budskaber, som ellers tager lang tid og er for kompleks at formidle med ord. Det kan være informationsgrafik, illustrationer og animationer. Kommunikationsdesign bruges både i on- og offline kommunikation.

Du ser det tit i aviser, magasiner, websites, brochurer, bøger, samt i profil- og præsentationsmateriale.

https://en.wikipedia.org/wiki/Communication_design

Bøger + magasiner

Visuel rådgivning er en aktiv del i mit arbejde som grafisk designer. Som rådgiver hjælper jeg fx med at finde ind til om det er et nyt produkt, eller måske en ændring i brandet, der er brug for. Jeg kan være en god rådgiver og sparringspartner, når du står med et udfordring med din forretningsudvikling – tag mig med tidligt i processen og kom rigtigt fra start.

Jeg hjælper også gerne med både projektledelse samt tekst og billeder, når du skal i gang med at implementere.

Års- og CSR-rapporter

Din digitale tilstedeværelse er afgørende.  Det er vigtigt at skabe bedre og mere meningsfyldte digitale oplevelser. Jeg arbejder mest i WordPress og tilbyder både BYG SELV + BYG MED + 100% PROFESSIONELT BYGGEDE løsninger – alt efter dit behov og budget.

Jeg hjælper dig igennem hele processen med både projektledelse, tekst og billeder, hvis du har brug for det.

Se et udvalg af de digitale opgaver, jeg har løst

Jeg har en bred erfaringen indenfor Service design – jeg

Vægdekoration + opbyggelse af rum

Vægdekoration + opbyggelse af rum

Visuel kommunikation på 3 måder

Rådgivning

Visuel udvikling

Jeg ved at du kender dit marked og dine kunder. Derfor løser jeg tit opgaverne i høj grad som et samarbejde mellem min virksomhed og din virksomhed, hvor du er en aktiv medspiller med stor indflydelse og det er vores samarbejdsevne som skaber resultaterne.

Min opgave er at guide dig til hvordan du når dine mål med grafisk design.

Design

Skab forandring

Jeg har igennem mange år specialiseret mig i at skabe målrettede, gennemtænkte og langtidsholdbare grafiske løsninger og visuel kommunikation. For mig er grafisk design og konceptudvikling den visuelle forlængelse af din forretningsstrategi – altid!

Jeg kan hjælpe dig med at omsætte dine ideer til et visuelt udtryk.

Implementering

Fast sparring

Min kernekompetance er visuel storytelling og identitetsopbygning – men jeg udvider hele tiden mine kompetencer og afsøger nye muligheder og bedre arbejdsredskaber. Jeg deler altid min viden fordi jeg tror på at viden og de rigtige redskaber nedbryder barrierer og flytter mennesker.

Få de redskaber du mangler.