MENU Luk

Formsproget følgeskab – kom i godt selskab.

Du får overblik og fokus – samt lette håndgribelige og omsættelige råd til at skabe udvikling eller forandring.

Lige meget om du ønsker et logo, indhold til et magasin, marketingmaterialer eller grafisk design og layout til en folder, et nyhedsbrev eller en kampagne, er det et grafisk håndværk som du betaler for, når du handler hos mig. Ikke en receptionist, store mødelokaler og dyre frokoster, kontaktchefen eller andre fordyrende mellemled som du finder på et stort reklamebureau. Men jeg tager mig betalt for sparring – det er en del af mit håndværk. Hos mig får du strategisk marketing- og forretning og visuel kommunikationssparring samlet – min holdning er, at det skal kunne betale sig at investere visuelt, altid!

HVEM:

Din virksomheder eller organisationer som har været i gang i en længere periode og er nu klar til at sætte øget fokus på udviklingen af din virksomhedskommunikation. Jeg lover at udfordre dig, udvikle og inspirere dig hele vejen igennem din proces.

Hos mig får du hjælp, samt med og modspil til at få mere gennemtænkt resultater/produkter ud af din ide.

HVORFOR:

Du har brug for at komme i gang med de rigtige tiltage for, at skabe en retning som passer til de mål, du har sat dig. Få en gennemgang af den eksisterende visuelle identitet for evt. justeringer – jeg har stor viden og erfaring i at implementere identiteter.

Jeg omsætter ideer og design, så det bliver let og brugbart at arbejde med for enhver i virksomheden.

Designsparring – let omsættelige input!

Du har sat dig et klart mål – men du er i tvivl om hvordan du kommer derhen og med hvilke virkemidler? Er det på dit website, skal du mon lave en profil brochure eller starter du måske med helt nyt logo og et visitkort? Jeg har erfaringen til at hjælpe dig med hvor pengene er bedst brugt.

Når man bygger bro mellem afsender og modtager –  er det vigtig at få det rigtige afsæt. Det skaber sammenhæng og hvis det bliver gjort rigtigt også fokuseret vækst. Dit materiale må gerne være kreativt og overraske, men fremfor alt skal den overbevise. Derfor er det vigtigt, at det designes og distribueres i en form, der er appellerende for modtageren. Det er det jeg kalder formsproget.

Jeg er visuel udvikler, men også konstruktiv rådgiver. Opdatering og gennemgang af eksisterende visuelle identiteter og efterfølgende justeringer kan have stor effekt. Jeg kan ændrer design, så det bliver brugervenligt, appetitligt og samtidig samle og holde fokus på dine målsætninger. På den måde giver identiteten giver mening for kunden hele vejen igennem. Jeg kan hjælpe med at få afklaret, hvilken løsningen der virker. Du får konkret visuelt sparring og et produkt, der giver bedst resultat indenfor din ramme og mest mening for dit mål.

Grobund for succes med viden og struktur

Du får mine indsigter, inspiration – med konkrete og let omsættelig sparring. Du får min støtte til at holde fokus, så du let kommer over alle forhindringer og få handlet på de opgaver, der giver dig succes med din visuelle kommunikation.

Dine ideer omsat til design, så det bliver let og brugbart i hverdagen.

Følgeskabs klippekortet – brug det til både sparring og udvikling af grafisk design.

Følgeskab er noget jeg udelukkende tilbyder mine faste kunder – hvor vi begge kende samarbejdet og hinandens arbejdsmetoder.  Du får følgeskab med en grafisk designer, der kender din forretning og dens udfordringer – og sammen kan vi løfte din forretning og dine produkter. Jeg hjælper dig med at holder takten og fremskyde din udvikling. Også når tiden er knap, udfordringerne og beslutningerne er store. Sparring kan løfte dig og speede dine processer op – så du bliver klar til at nå dine mål.

Fleksibilitet som en kerneværdi
Klippekortet gælder i 12 måneder fra købsdato, og dækker alle former for opgaver både grafisk design + billede redigering + udvikling af salgsmateriale, webudvikling + strategisk forretningsudvikling. Husk at prisen er eksklusiv moms.

Skriv bare og få tilbud på et klippekort tilpasset efter omfang og behov hvis mine standard ikke dækker

Husdesigner med flere fordele

Du kan også overveje om du vil hyre mig mere fast. Nogle af mine kunde har købt mig ind fast 1- 2 måneder om året og de har adgang til mere fleksible bookinger.

Typisk bliver jeg købt ind, to eller tre faste dage om ugen og med mulighed for tilkøb af ekstra timer til særpris.

Pris: kr. 29.000,- kr. + moms

 • 5400,- kr

  10 timer - 10 % rabat

 • Klippekort tilbydes kun til mine faste kunder
 • Alt hvad du har brug for til at få startet og komme i mål med din plan
 • Book her
 • 9.600 + moms

  20 timer - 20% rabat

 • Klippekort tilbydes kun til mine faste kunder
 • Din plan er lidt større og vi skal i gang med at implementer dine bedste ideer.
 • Book her
 • 12.600 + moms

  30 timer - 30% rabat

 • Klippekort tilbydes kun til mine faste kunder
 • Du har fået så mange ideer at det kræver at vi går grundt til værks.
 • Book her