Du får overblik og fokus – samt lette håndgribelige og omsættelige råd til at skabe forandring

Lige meget, om du ønsker et logo, indhold til et magasin, marketingmaterialer eller grafisk design til en folder, et nyhedsbrev eller en kampagne, er det grafisk håndværk, du betaler for når du handler hos mig. Ikke en receptionist, store mødelokaler og dyre frokoster, kontaktchefen eller andre fordyrende mellemled som du finder på et stort reklamebureau. Men jeg tager mig betalt for sparring – hos mig får du stratetisk marketing- og forretningsparring og visuel kommunikationssparring samlet – det skal kunne betale sig at invistere visuelt, altid!

HVEM:

Din virksomheder eller organisationer som har været i gang i en længere periode og som er klar til at sætte øget fokus på den visuelle identitet og din virksomhedskommunikation. Jeg lover at udfordre dig, udvikle og inspirere dig hele vejen igennem din proces.

Du får hjælp til at få mere gennemtænkt resultater ud af din ide.

HVORFOR:

Du har brug for at komme i gang med de rigtige tiltage for at skabe en retning som passer til de mål du har sat dig. Få en gennemgang af den eksisterende visuelle identitet for evt. justeringer – jeg har stor viden og erfaring i at implementere identiteter.

Jeg omsætter ideer og design, så det bliver let og brugbart at arbejde med for enhver.

Designsparring – let omsættelige input!

Du har sat dig et klart mål – men er i tvivl om hvordan du kommer derhen og med hvilke virkemidler – er det på dit website, skal du mon lave en profil brochure eller starter du måske med logo og et visitkort?

Når man bygger bro mellem afsender og modtager –  er det vigtig at få det rigtige afsæt. Det skaber sammenhæng og hvis det bliver gjort rigtigt også fokuseret vækst. Dit formsproget må gerne være kreativt og overraske, men fremfor alt skal den overbevise. Derfor er det vigtigt, at det designes og distribueres i en form, der er appellerende for modtageren.

Jeg er visuel udvikler, men også konstruktiv rådgiver. Opdatering og gennemgang af eksisterende visuelle identiteter og efterfølgende justeringer kan have stor effekt. Jeg kan ændrer design, så det bliver brugervenligt, appetitligt og samtidig samle og holde fokus på dine målsætninger. På den måde giver identiteten giver mening for kunden hele vejen igennem. Jeg kan hjælpe med at få afklaret, hvilken løsningen der skal vælges, her kan jeg hjælpe med afklaring om hvilket et konkret visuelt produkt, der giver bedst resultat og mening – for dit mål

Grobund for succes med viden og struktur

Du får mine indsigter, inspiration og konkrete og let omsættelig sparring. Du får min støtte til at holde fokus, så du let kommer over alle forhindringer og få handlet på de opgaver, der giver dig succes med din visuelle kommunikation.

Dine ideer omsat til design, så det bliver let og brugbart i hverdagen.

Følgeskabsklippekortet – brug det til både sparring og udvikling af grafisk design.

Følgeskab er noget jeg udelukkende tilbyder mine faste kunder – hvor vi begge kende samarbejdet og hinandens arbejdsmetoder.  Du får følgeskab med en grafisk designer, der kender din forretning og dens udfordringer – og sammen kan vi løfte din forretning og dine produkter. Jeg hjælper dig med at holder takten og fremskyde din udvikling. Også når tiden er knap, udfordringerne og beslutningerne er store. Sparring kan løfte dig og speede dine processer op – så du bliver klar til at nå dine mål.

Fleksibilitet som en kerneværdi
Klippekortet gælder i 12 måneder fra købsdato, og dækker alle former for opgaver både grafisk design + billede redigering + SoMe rådgivning + udvikling af salgsmateriale, webudvikling + strategisk forretningsudvikling. Husk at prisen er + moms.

Skriv bare og få tilbud på et klippekort tilpasset efter omfang og behov

Husdesigner med flere fordele

Du kan også overveje om du vil hyre mig mere fast og have adgang til mere fleksible bookinger.

Læse mere om fast tilknytning

 

 • 5850,- kr

  10 timer - 10 % rabat

 • Klippekort
 • Alt hvad du har brug for til at få startet og komme i mål med din plan
 • Book her
 • 16.000 + moms

  20 timer - 20% rabat

 • Klippekort
 • Din plan er lidt større og vi skal i gang med at implementer dine bedste ideer.
 • Book her
 • 21.000 + moms

  30 timer - 30% rabat

 • Klippekort
 • Du har fået så mange ideer at det kræver at vi går grundt til værks.
 • Book her