MENU Luk

Du får overblik og fokus – samt lette håndgribelige og omsættelige råd til at skabe forandring

Designsparring – let omsættelige input!

Du har sat dig et klart mål – men er i tvivl om hvordan du kommer derhen og med hvilke virkemidler – er det på dit website, skal du mon lave en profil brochure eller starter du måske med logo og et visitkort?

Jeg er visuel udvikler, men også konstruktiv rådgiver. Opdatering og gennemgang af eksisterende visuelle identiteter og efterfølgende justeringer kan have stor effekt. Jeg kan ændrer design, så det bliver brugervenligt, appetitligt og samtidig samle og holde fokus på dine målsætninger. På den måde giver identiteten giver mening for kunden hele vejen igennem.

Jeg kan hjælpe med at få afklaret, hvilken løsningen der skal vælges, her kan jeg hjælpe med afklaring om hvilket et konkret visuelt produkt, der giver bedst resultat og mening – for dit mål.

Dine ideer omsat til design, så det bliver let og brugbart i hverdagen – få inspiration her:

Designsparring – hvad og hvordan:

1:1 møde – med tid til omtanke:

  • Du booker et mødetidspunkt, så fremsender jeg dig en række målrettede spørgsmål til dig på mail. Du får tid til at forberede og tænke dig om – det er vigtigt at din proces  blive kickstartet rigtigt.
  • Herefter sendes de besvarede spørgsmål tilbage til mig og så starter min process – allerede inden vi mødes.
  • Vi mødes og i løbet af 2 timer finder vi grundlaget for en skarpere visuel kommunikation, faste punkter som understøtter din udvikling i din virksomhed. Jeg sørger for, at du bliver klædt på til at tage de rigtige beslutninger, så din visuelle kommunikation bliver skærpet og skaber de resultater du ønsker fremadrettet.

Prisen for 1:1 rådgivning: 2.495 kr. + moms.

Gør det enkelt. Gør det inspirerende og frem for alt gør det virkningsfuldt.

Ofte stillede spørgsmål - klik her

Hvem

Din virksomheder eller organisationer som har været i gang i en længere periode og som er klar til at sætte øget fokus på den visuelle identitet og din virksomhedskommunikation. Jeg lover at udfordre dig, udvikle og inspirere dig hele vejen igennem din proces.

Du får hjælp til at få mere gennemtænkt resultater ud af din ide.

Hvorfor

Du har brug for at komme i gang med de rigtige tiltage for at skabe en retning som passer til de mål du har sat dig. Få en gennemgang af den eksisterende visuelle identitet for evt. justeringer – jeg har stor viden og erfaring i at implementere identiteter. Når man bygger bro mellem afsender og modtager – er det vigtig at få det rigtige afsæt. Det skaber sammenhæng og hvis det bliver gjort rigtigt også fokuseret vækst. Dit formsproget må gerne være kreativt og overraske, men fremfor alt skal den overbevise. Derfor er det vigtigt, at det designes og distribueres i en form, der er appellerende for modtageren.

Jeg omsætter ideer og design, så det bliver let og brugbart at arbejde med for enhver.

Hvor

Jeg kan enten komme til din virksomhed, eller du besøger mig på mit kontor på Musicon i Roskilde. Hvis du bor udenfor København eller Roskilde – lægges transportudgifter oven i prisen. Alternativt kan vi ‘mødes’ på Google Hangout – det virker selv om vi mødes “online”