MENU Luk

[kswr_spacer spc_desk_height=”55″ spc_tablet_height=”3″ spc_tablet_sm_height=”3″ spc_phone_height=”3″ spc_phone_sm_height=”3″]

Visuel udvikling og inspiration – kom videre med din ide.

Du har allerede haft en 1:1 rådgivning og er klar at tage næste skridt, måske et nyt produkt som skal udvikles.

Næste trin til vækst med visuel kommunikation

Jeg er visuel udvikler, men også konstruktiv rådgiver. Det kan derfor give mening, at jeg er med tidligt i processen, måske allerede før det er afklaret, hvilken løsningen der skal vælges, her kan jeg hjælpe med afklaring om hvilket et konkret visuelt produkt, der giver DIG det bedste resultat. Med afsæt i konstruktiv rådgivning kan jeg hjælpe dig og din virksomhed godt i gang. Dine visuelle touch points skal være målrettede og effektfulde. Du skal være sikker i dit valg af platforme for din virksomhed – så du kan spare til og vokse hurtigt. Jeg kan med min grafiske baggrund og med et stærkt marketing afsæt være med til afklare hvilke visuelle løsninger der vil skabe det bedste resultat og fjerne overflødig støj i din markedsføring.

HVORFOR: Du har en ide til vækst eller forandring i din virksomhed og savner sparring eller inspiration til udviklingen. Du vil sikre dig en velovervejet start og spare din tid, ressourcer og penge på uhensigtsmæssig markedsføring?

DU FÅR: Med afsæt i konstruktiv rådgivning jeg hjælpe dig og dine visuelle touchpoints til at blive effektfuld. Jeg kan med min grafiske baggrund være med til afklare hvilke visuelle løsninger der vil skabe det bedste resultat. Jeg er visuel udvikler, men også konstruktiv rådgiver. Det kan derfor give mening, at jeg er med tidligt i processen, måske allerede før det er afklaret, hvilken løsningen der skal vælges, her kan jeg hjælpe med afklaring om hvilket et konkret visuelt produkt, der giver bedst resultat.

TIL HVEM: Den mindre virksomhed, der vil videre og være sikker på at give pengene godt ud. Grafisk design er det er krydderiet, det er her du adskiller dig fra dine konkurrenter, det som giver dine kunder en fornemmelse for hvem du og din forretning også er. Jeg kan også hjælpe med iværksætter sparring og valg af platforme for din virksomhed. Du skal skabe fokuseret kontakt – der hvor det giver mening.

FORLØBET: Når du har booket mødetidspunkt, fremsender jeg dig en række målrettede spørgsmål til dig på mail, så din proces og min forberedelse starter – allerede inden vi mødes. I løbet af 2 timer finder vi grundlaget for en skarpere visuel kommunikation, punkter som understøtter din opstart, vækst og udvikling i din virksomhed. Jeg sørger for, at du bliver klædt på til at tage de rigtige beslutninger, så din visuelle kommunikation skaber resultater.

Koncept og idépakken:

Jeg kan som grafisk designer tilføre en konceptuel tilgang og overblik til opgaven. Jeg kan afholde workshops og/eller brainstorm møder, hvor koncepter og idéer kan vendes. Jeg er metodisk og brugerorienteret, med fokus på klar kommunikation og værdi for din virksomhed. Ofte er det en god investering at have mig med tidligt i forløbet – på den måde får du hjælp til at finde de bedst kvalificerede idéer og bruge din tid og penge rigtigt.

Jeg kan stå for hele processen fra ide til færdigt materiale og søger for løsninger som er langtidsholdbare. Mit mål er at skabe sammenhæng mellem design og forretningsmål.  Så kan du koncentrere dig om forretningsudviklingen.

Pakken indeholder:

Afklaringssamtale 1/2 time

2 timers udviklingsmøde med fokus på din ide

Projektplan til din ide

Pris 4995,-

Du har allerede haft en 1:1 rådgivning og er på rette spor

Følgeskab er noget jeg udelukkende tilbyder mine faste kunder – hvor vi begge kende samarbejdet og hinandens arbejdsmetoder.  Når får følgeskab med en grafisk designer, der kender din forretning og dens udfordringer – kan vi sammen løfte din forretning og dine produkter. Jeg hjælper dig med at holder takten og fremskyde din udvikling. Også når tiden er knap, udfordringerne og beslutningerne er store. Sparring kan løfte dig og speede dine processer op – så du bliver klar til at nå dine mål.

Med et følgeskabs klippekort får du mine indsigter, inspiration og konkrete og let omsættelig sparring. Du får min støtte til at holde fokus, så du let kommer over alle forhindringer og få handlet på de opgaver, der giver dig succes med din visuelle kommunikation.

Følgeskab med en grafisk designer giver dig overblik, spare dig tid og giver grobund for succes

Følgeskabs klippekortet skal bruges inden for et år.

 • 5.850,- * + moms

  10 timer

 • Klippekort
 • 10 timer betal for 9
 • Book her
 • 16.000,- * + moms

  20 timer

 • Klippekort
 • 20 timer - betal kun for 18
 • Book her
 • 21.000,- * + moms

  30 timer

 • Klippekort
 • 30 timer betal for 27
 • Book her