MENU Luk

Design Process

9

Struktur gør det enkelt, billeder gør det inspirerende og kommunikationen gør det levende!

Brandguide – værdiord

Når du har besluttet dig til at arbejde med mig, sender jeg dig et spørgeskema. Det hjælper mig, så jeg kan lære dig og din forretning lidt bedre at kende. Sammen finder vi ud af hvilke designudfordringer vi skal løse for netop dig og din forretning. Her efter sætter vi et møde op – hvor vi kan diskutere din vision, tidsplaner, ønsker for samarbejdet, priser og hvor vi også beslutte os for om vi er et godt match for hinanden.

Fokus på: værdier + ærlig dialog + afstemning

Velkomst pakke

Jeg kan sende dig en samlet pakke som indeholder alle detaljer om dit projekt, priser og hvilke services jeg har lagt ind i projektet. Her kan du komme med feedback, hvis det er noget du ønsker at udelade eller tilføje. Du får også en kontrakt med klar beskrivelse af vilkår, aftaler og betalingsfrister, samt en faktura på et depositum på mellem 25 og 50 % af den samlede projekt pris – når den er betalt reservere jeg tid i min kalender til dit projekt. Vi kan også tage det mere ad hoc med en fast timepris – det kommer lidt an på dit behov. Men i begge tilfælde laver vi en klar plan med klare målsætninger, så vi begge kender rammen.

Fokus på: klarhed + struktur + feedback

Planlagt udforskning

Nu starter alt det sjove – og du skal nu på opdagelse i den visuelle verden. Jeg laver et fælles “hemmeligt” Pinterest Boards som du kan fylde med ting som inspirerer dig. Her kan vi lære hinanden at kende visuelt. Jeg skal nok hjælpe dig i gang og du kan altid se på min meget omfattede profil her – jeg ved det, den er ret stor 🙂

Jeg sætter vores projekt op i et online projektværktøj Trello + Dropbox (til arbejdsfiler). Her skal du sørger for at samle alle de informationer vi får brug for undervejs, sociale medie konto informationer, tekster og måske billeder.

Fokus på: Nysgerrighed + kreativitet + konstruktiv feed back + udforskning

Design + visuel kommunikation

I dette trin begynder jeg at designe og lave layout eller mock up, baseret på den information og feedback jeg har fået fra dig i den indledede process. Jeg sender dig oplæg løbende, som vi går igennem sammen. Her er vigtigt vi får afstemt og fundet frem til de ting som skaber et autentisk og målrettet design til dig. Alle filer samles og feedback laves i dropbox og/eller på møder alt efter dit behov.

Fokus på: Designsparring + test + samarbejde + autenticitet + idéudvikling

Implementering + vejledning

Nu kommer den bedste del – at se dine ideer og vores designvalg komme til live visuelt. Jeg kan lave en brandguide til dig med de elementer vi har aftalt – ofte logo, skrift og farver + samt billeder til frit brug som afspejler målsætningerne i din forretning. Det er lidt dyre men så har du det samlet et sted. Nu implementere vi dine design i dine marketing materialer eller på dit website alt efter hvad du har valgt dit tilbud. På dette tidspunkt skal du betale de sidste 50 -75% af tilbuddet.

Det er her vi fastsætter en dato for den sidste designsparring, så du har god tid til at forberede dig og få alle spørgsmålene skrevet ned.

Fokus på: ærlig dialog + målsætninger + implementering

I gang

I dette sidste skridt i processen, sikre vi os sammen, at alt er som det skal være – vi se på alle visninger på fx. visitkort, nyhedsbrev og måske dit nye website.

NB Hvis du er website kunde og ønsker det, kan du tilvælge at blive hostet hos mig på Get Flywheel. Her ligge dit website sikkert og kan du lære, hvordan du kommer videre med dit nye website.

Alternativt overføre jeg filerne til dig og/eller installere dem på en valgfri platform, så er du klar til at skabe forandring med din nye visuelle identitet.

Fokus på: dialog + support + læring + opsamling

Planlægning ved store opgaver

Hvis du gerne vil have lavet et skræddersyet website – hvor vi sammen laver en definition af dit brand tager det typisk ca. 4-6 uger. Alle tidsestimater afhænger selvfølgelig af projektets omfang. Jeg står for hele projektplanlægningen og sætter “milespælene” op i Asana som er et online projektstyringsværktøj.

Individuelle løsninger

Nogle gange skriver min kunder selv deres tekster, andre gange booker jeg en professionel tekstforfatter. Hver projekt er forskelligt og jeg gør mig umage med at få alle ender til at mødes.