MENU Luk

Design giver vækst, hvis den i al sin enkelhed giver mening.

Foto: Sanni Brandt

WHY: Mere end bare design – jeg har søsat Formsproget, fordi jeg ønsker at bruge min energi på at skabe design til projekter, som gør en positiv forskel for mennesker, kultur, natur og miljø. Vigtigst af alt bestræber jeg mig på at være en god og effektiv leverandør for mine kunder. Derudover bestræber jeg mig på at søsætte projekter som bringer verden nærmere en grøn omstilling.

HOW: Nærværende dialog + fleksibilitet til individuelle løsninger + håndgribelig forretningssparring

WHATForm + sprog, navnet afspejler brobygning mellem form og sprog, for dét er det mit arbejdsfelt i formsproget

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Design is thinking made visual

– Saul Bass Filmmaker / graphic designer

Umagen værd.

Kompliceret samspil, ja tak – giv mig bare mere af det!

Tit arbejder jeg med en bred pensel indenfor visuel kommunikation, som formidler forretningsmæssige strategier og holdninger stemningsfuldt, så modtagerne både husker dem og bliver inspireret. Jeg glæder mig hver dag til at løse nye udfordringer, det er nok min nysgerrighed der driver mig.

Jeg gør mig umage for at skabe en positiv forskel for mennesker  – i deres forretning, organisation eller i deres nystartede projekter. Ofte bliver jeg kontaktet som sparringspartner. Måske ved en produktlancering, i en opstart og derefter hjælper jeg virksomheder videre som visuel sparringspartner og grafisk designer. Og ja – det er umagen værd.

For mig giver grafiske opgaver mest mening og udfordring, når jeg deltager tidligt i processen. Jeg giver sparring på hvordan en strategi eller et emne skal omsættes til noget håndgribeligt og visuelt. Jeg bruger min erfaring til, at finde netop ‘den’ overordnede grafisk linje, stil og tone og skaber de visuel elementer som understøtter strategien. Mine kunder betegner mig tit som en idérig designer, engageret som menneske, passioneret, nysgerrig og konstruktiv som sparringspartner.

Jeg er i mit rette element når jeg fortolker, udfordre og kombinere ting på nye og uventede måder – at tænke situationer fra brugerens perspektiv og skaber den rette kontakt mellem afsender og modtager. For mig er det nemlig at have fokus på brugen og gøre sig umage med at skabe produkter som bliver værdsat fordi de netop er noget værd!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Mit penalhus

Konceptudvikling
Branding + identitetsudvikling
Grafisk design
Logo + navngivning + taglines
Informationsgrafik
Servicedesign
Illustrationer
Website
SoMe profilering + strategi

:: BRÆNDSTOF ::

Nysgerrighed & glæde
Idéer & fællesskaber
Natur & dyr i alle størrelser
Struktur & farver & former
Mennesker i alle former og farver

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

– Albert Einstein –

På opdagelse i mit univers ... strategi nørderi

Lidt nørdet har man vel lov at være. Når jeg sidder ved skærmen og arbejder ‘i laboratoriet’ elsker jeg at udforsker mulighederne i et billede, en ny type layout eller at bare at ‘nørde’ helt igennem med typografier, farvebiblioteker, stilarter – på hele paletten. Hos mig får du sparring og visuel kommunikation fra start til slut – 360 ° rundt i din virksomhedsprofil. Jeg bliver ofte beskrevet som en indlevende designer, der yder sit bedst for at udvikle dig og din forretning –  strategisk, vel at mærke.