Design giver vækst, hvis den i al sin enkelhed giver mening.

Foto: Sanni Brandt

WHY: Mere end bare design – jeg har søsat Formsproget, fordi jeg ønsker at bruge min energi på at skabe design til projekter, som gør en positiv forskel for mennesker, kultur, natur og miljø. Vigtigst af alt bestræber jeg mig på at være den bedste virksomhed for mine kunder, innovative projekter, mine dygtige samarbejdspartnere, og jeg forsøger igennem mit arbejde at gøre en lille bæredygtig forskel i verden.

HOW: Nærværende dialog + fleksibilitet til individuelle løsninger + håndgribelig forretningssparring

WHATForm + sprog, navnet afspejler brobygning mellem form og sprog, for dét er det mit arbejdsfelt i formsproget

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Umagen værd.

Kompliceret samspil, ja tak – giv mig bare mere af det!

Tit arbejder jeg med en bred pensel indenfor visuel kommunikation, som formidler forretningsmæssige strategier og holdninger stemningsfuldt, så modtagerne både husker dem og bliver inspireret. Jeg glæder mig hver dag til at løse nye udfordringer, det er nok min nysgerrighed der driver mig.

Jeg gør mig umage for at skabe en positiv forskel for mennesker  – i deres forretning, organisation eller i deres nystartede projekter. Ofte bliver jeg kontaktet som sparringspartner. Måske ved en produktlancering, i en opstart og derefter hjælper jeg virksomheder videre som visuel sparringspartner og grafisk designer. Og ja – det er umagen værd.

For mig giver grafiske opgaver mest mening og udfordring, når jeg deltager tidligt i processen. Jeg giver sparring på hvordan en strategi eller et emne skal omsættes til noget håndgribeligt og visuelt. Jeg bruger min erfaring til, at finde netop ‘den’ overordnede grafisk linje, stil og tone og skaber de visuel elementer som understøtter strategien. Mine kunder betegner mig tit som en idérig designer, engageret som menneske, passioneret, nysgerrig og konstruktiv som sparringspartner.

Jeg er i mit rette element når jeg fortolker, udfordre og kombinere ting på nye og uventede måder – at tænke situationer fra brugerens perspektiv og skaber den rette kontakt mellem afsender og modtager. For mig er det nemlig at have fokus på brugen og gøre sig umage med at skabe produkter som bliver værdsat fordi de netop er noget værd!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

:: BRÆNDSTOF ::

Nysgerrighed & glæde
Idéer & fællesskaber
Natur & dyr i alle størrelser
Struktur & farver & former
Mennesker i alle former og farver

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

– Albert Einstein –

På opdagelse i mit univers

Lidt nørdet har man vel lov at være. Når jeg sidder ved skærmen og arbejder ‘i laboratoriet’ elsker jeg at udforsker mulighederne i et billede, en ny type layout eller at bare at ‘nørde’ helt igennem med typografier, farvebiblioteker, stilarter – på hele paletten. Hos mig får du sparring og visuel kommunikation fra start til slut – 360 ° rundt i din virksomhedsprofil. Jeg bliver ofte beskrevet som en kreativ designer, der yder sit bedst for at udvikle dig og din forretning –  strategisk, vel at mærke.

Mit penalhus

Grafisk design + visuel kommunikation
Logo + navngivning + taglines
Servicedesign
Branding + identitetsudvikling + designguide
Website + webshop
SoMe profilering + strategi
Informationsgrafik + illustrationer
Markedsføring + nyhedsbreve
Profil- og præsentationsmateriale
HTML + CSS

Ude i den virkelige verden

Når jeg ikke sidder ved mit skrivebord – kan du højest sandsynlig se mig lytte, observere eller tale om emner som kunst, teknologi, natur og samfundet generelt. For mig er det er nemlig her det starter, blandt mennesker og i samtalen med mennesker. Dialog og tillid er vigtigt for at få gode resultater.

Design is thinking made visual

– Saul Bass Filmmaker / graphic designer

:: SoMe SoYou  ::

Visuel inspiration + SoMe best practice + bæredygtigt fokus

Teamwork makes the dream work

– John C. Maxwell / Author

Delekontor med flere kompetencer på Musicon Roskilde

Jeg sidder meget privilegeret i kontor sammen med Trine Frederiksen som ejer KommpagnietVækstfabrikkerne Roskilde. Hun er et livsglad, effektivt og klarsynet menneske, som jeg trives i samarbejde med. Trine er uddannet journalist og har lang erfaring som både som projektleder, klassisk journalist, kreativ tekstforfatter og konceptudvikler. Vores samarbejde giver os muligheden for at løse større opgaver mere helstøbt. Vores veje mødtes for alvor, da vi begge kastede kræfter ind i upcycling-projektet Applemoster, som vandt prisen som Årets Socialøkonomiske Iværksætter 2016 i Roskilde kommune. Appelmoster kan du møde på FaceBook her og snart får hun også sit eget website,

Stay tuned!

Fra mit skrivebord har jeg en ret god udsigt til både rockmuseet RAGNAROCK, Åben Dans og Containerstriben. Det lidt rå, urbane industrimiljø passer mig ret fint, midlertidigheden og mulighederne, som ligger åbne taler til min skabende, kreative side.

Designkompagniet

Grafisk designer Tine Appel og jeg har arbejdet sammen siden 2014, fordi vi kunne se, at vi supplerede hinandens profiler og kunne løse opgaver hurtigere og bedre sammen. Tine kan man altid give en teknisk udfordring, og så vender hun hurtigt tilbage med en løsning, som lever op til kravene. Hun går aldrig af vejen for at kode i både css og html – det er kommet mange af vores fælles kunder til gode. Jeg er stolt over at have hende som fast samarbejdspartner.

Du kan se nogle af vores projekter her.

Gem