MENU Luk
[kswr_spacer spc_desk_height=”20″ spc_tablet_height=”5″ spc_tablet_sm_height=”2″ spc_phone_height=”2″ spc_phone_sm_height=”2″]

Kom i mål med dit website – hurtigt og målrettet

Vær passioneret, men lav et budget.

Kend din målgruppe og sæt dig mål. Men vigtigst af alt, afsæt tid, så du også kan gennemføre det.

Speed work day – få den hjælp du behøver

Har du overvejet hvad en Speed work day kan betyde for din forretning? På en Speed work day arbejder vi sammen på dit website, din onlinemarkedsføring og måske dit nyhedsbrev.

 

Du får en pause fra den daglige drift af din forretning og afbrydelserne. I stedet er du gæst hos mig i Roskilde. Og jeg står for forplejningen hele dagen, så det skal du ikke tænke på og du bestemmer selv om det er den gode kaffe, fra vores lokale risteri eller en velsmagende the, du vil forkæles med.

Kom i mål med dine planer.

I løbet af dagen kan du eksempelvis lære, hvordan du selv opretter sider i WordPress eller sender nyhedsbreve ud, eller du kan arbejde med dine tekster, mens jeg sætter dem grafisk lækkert op. Du bestemmer indholdet. Det kan både være at skærpe både kommunikationen og de visuelle budskaberne på landingssider, hjælp med ideer til dine blogindlæg eller strategisk markedsførring af din freebie.

 

Pris 6000,- kr inklusiv forplejning.

 

Book din Speed work day her

[kswr_spacer spc_desk_height=”20″ spc_tablet_height=”5″ spc_tablet_sm_height=”2″ spc_phone_height=”2″ spc_phone_sm_height=”2″]

Hvad koster et helt nyt website?

Netop det er meget svært at svare på, da det svarer til at give en pris på en sort bil. Mine spørgsmål er hvilke hjul og fælge vil du have, hvor skal du hen … vil du køre på el eller er du glad for benzindrevne biler?
Et website er et utrolig vigtigt salgsredskab som skal fungere på alle platforme og til netop dine kunder.

Måske har du et fast budget for, hvad dit website må koste – ellers ville du jo ikke være god til at planlægge og drive forretning. De fleste har dog specielle behov, derfor sammensætter jeg næsten altid et specifikt tilbud, udfra de behov og ønsker du har.

Prioriter og kom godt i mål med dit website

BYG SELV

Jeg gør klar, du får hjælp til at kunne selv – du bygger, jeg hjælper

 • I GANG

  HVEM:
  Den perfekte pakke til iværksættere eller mindre virksomheder med et lille budget. Du vil gerne gøre det selv på sigt - men skal lige have det op og køre. Du får det basale og du sparer penge når du kan lave en del af arbejdet selv.

 • Kom ned i maskinrummet
 • PRIS FRA:

 • KR. 5.995,- ex. moms

 • Book din tid her
WordPress grundopsætning

Et til virksomheden tilpasset Drag & drop tema
(så du let kan selv kan arbejde videre)

Du står selv for alt design og styling men jeg leverer basis opsætningen

Fonte  1 stk
Farve opsætning 2 stk
Menu + opsætning 1 menupunkt

1 forside

1 underside

* Du kan udvide det med flere sider, men som et tilkøb.

Briefing-skema

Det hjælper dig til at træffe gode valg – hurtigt!

PS. Jeg har pakket det med masser af tips til software og plug-ins som kan få dig videre i en fart!

BYG MED

Du kommer hurtigt igang

 • WEBSITE PÅ 1 DAG

  HVEM:
  Den fokuserede forretningsdrivende. Du er villig til at forberede dig. Du vil sikre dig den fulde pakke fra starten - hvor du kan koncentrere dig om din forretningsudviklingen.

  Websitet er i luften på bare 1 arbejdsdag, uden at du går på kompromis med design.

 • Kom rigtigt fra start!
 • PRIS FRA:

 • KR. 8.995,- ex. moms

 • Book din tid her
Min fulde opmærksomhed 1 hel dag (7 timer)
WordPress grundopsætning

Et til virksomheden tilpasset Drag & drop tema
(så du let kan selv kan arbejde videre)

Header (logo som tilkøb hvis du ikke har et)
Footer opsætning

Fonte  1 stk
Farve opsætning 3-4 stk
Menu design + opsætning med evt. 1 underpunkt

Forside design

max. 2 undersider

1 kontaktform

1 times undervisning og overlevering

* Du kan udvide det med flere sider, men som et tilkøb.

MINI WORKBOOK:

Mini workbook, der hjælper dig med at tage alle de nødvendige valg.

JEG BYGGER

Overlad det tekniske arbejde til mig

 • UDVIDET WEBSITE

  HVEM:
  Til dig der har brug for en større opsætning med flere undersider, salgssider og integration med sociale medier og andre tjenester. Ideelt for den lille virksomhed eller Iværksætter som vil styrke forretningen med større website. En ‘all-done-for-you’ løsning.

 • Byg mere
 • PRIS FRA:

 • KR. 19.500,- ex. moms

 • Få et tilbud
Omfattende briefing skema, hvor vi sammen arbejder med de strategiske overvejelser
WordPress grundopsætning

Et til virksomheden tilpasset Drag & drop tema
(så du let kan selv kan arbejde videre)

Header (logo som tilkøb hvis du ikke har et)

Footer opsætning + design

Fonte 1-2 stk

Farver 4-6

Menu opsætning + design

4- 6 menupunkter

Design af forsiden

5 sider
2 undersider til f.eks ydelser
1 landingside til et digitalt produkt, kursus el. lign.
1 kontaktform
Portfolio/galleri med 5 produkter

Matchende header til sociale medier
2 annonce billeder til sociale medier, til brug for promovering af din nye side/produkte

2 times undervisning og overlevering
2 valgfri videoer med gennemgang af funktioner

Installation af plugins (5-10 stk)

* Du kan udvide det med flere sider, men som et tilkøb.

WORKBOOK & SKRIVEGUIDE:

Workbook, der hjælper dig med at tage alle de nødvendige valg.

Skriveguide til dig og dine webtekster.

Gør det enkelt, inspirerende og virkningsfuldt.

Du sparer måske penge ved at lave dit eget website eller dit eget visitkort. Men tid, det sparer du garanteret ikke! Og kvaliteten kunne sikkert højnes – min erfaring har taget mange år at opbygge.
At nøjes, er for mig, det samme som ikke at tage sin forretning seriøst – nok! 

Kontakt mig her

[kswr_spacer spc_desk_height=”20″ spc_tablet_height=”5″ spc_tablet_sm_height=”2″ spc_phone_height=”2″ spc_phone_sm_height=”2″]

Hvordan kommer jeg igang?

Lav et budget. Så kan vi sammen finde ud af hvordan tid, ressourcer og pengene bruges bedst. Grafiske opgaver kan lade sig gøre på både store og små budgetter – men åbenhed er et must. Et website, der både er funktionelt, rammer målgruppen og konvertere effektivt kræver at du er villig til at investere flere penge end hvis det “bare” er et online visitkort. Lav en ramme for din investering, så hjælper jeg dig med at få mest for pengene.

Kedeligt og svært? Måske – men nødvendigt er det. Hvis du ikke ved, hvor du skal hen – så ved du heller ikke, om du er kommet i mål. Du skal have et mål med dit website, så du kan se om resultatet står mål med din investering. Sæt et mål – så du ved, hvornår champagnepropperne skal springe!

Selv om du vælger at outsource dit projekt til mig, så kommer det stadig til at kræve noget af din opmærksomhed. Jeg stiller krav til mine kunder, og forventer at du leverer dit – ligesom du forventer, at jeg leverer til tiden og til den aftalte pris.

At skabe sig et online publikum, tiltrække mulige kunder og opbygge et brand er hårdt arbejde og det tager tid. Passionen er derfor det brændstof, der får dig til at fortsætte – også når det er svært og det går alt for langsomt eller du skal lære noget nyt igen. Hvis du ikke har passion for det du laver – så lav noget andet!

Eller dit publikum. Uddan dine kunder til at være bedre kunder, mere oplyste kunder og mere interesserede kunder. Vær parat til at servicere dem med indhold, giv dem information og viden. Det er den opskrift jeg selv bruger og den virker!

Men kend også dine begrænsninger … måske skal du have dine tekster gennemskrevet eller måske skal du have hjælp til noget af det tekniske … kend du selv og kom hurtigt videre.

Min Speed Workday er ret populær, fordi du kan rykke hurtigt – du bestemmer selv indholdet og prisen er 6000,- kr. inklusiv forplejning.

Jeg ved af erfaring, at struktur hjælper webprojekter længst. Derfor har jeg samlet min proces på en side, så du kan danne dig et indtryk og afgøre om du kan se dig selv i den måde at arbejde på.

Læs mere her

[kswr_spacer spc_desk_height=”20″ spc_tablet_height=”5″ spc_tablet_sm_height=”2″ spc_phone_height=”2″ spc_phone_sm_height=”2″]

Pris overblik

Godt samarbejde spare dig masser af penge. Hos mig kan du altid forvente klare, rene linjer og retningsgivende rådgivning. Jeg vil altid guide dig hen imod den løsning som tjener dig bedst, både på den korte og den lange bane.

Prissætningen på godt samarbejde må du selv lave regnestykket på … men mange siger at den er ubetalelig.

Et WordPress tema er den måde din wordpress ser ud på, altså om det ligner en Porsche, Fiat 500 c eller en BMW. Jeg har undersøgt markedet og kan hjælpe dig med at vælge det som passer til dig og din forretning.

Jeg bruger ofte Kalium, Semplice eller Avada. De dækker de fleste behov og er udviklede af seriøse udviklere som vedligeholder, opdaterer deres tema’er og udvikler nyt brugbare features.

De koster omkring 500,- kr.

Derudover kan jeg, hvis du ønsker det, sætte et særligt plug-in på så du selv arbejde let videre.

Det koster 100,- kr pr. år

Dertil kommer en mellem 5-10 plug-ins alt efter hvilke funktioner dit tema har og dine behov er. De fleste kan du i en standard version bruge gratis. Hvis du leder efter noget særligt kan det være en god ide at finde og betale for specialfunktioner fordi du vil gerne være sikkert på at de bliver vedligeholdt. Jeg kender efterhånden udbuddet og kan guide dig til de bedste og sikreste.

Værdi: Det er din tid som du kan spare her, så det kommer an på din timepris 🙂

Jeg har samlet alt min viden i en 5 STEP Workbook. Den strømliner din process og hjælper dig med, at træffe oplyste valg som gavner dig længe efter du er færdig med dit website. Den er bygget op efter velafprøvede arbejdsmetoder som jeg har finpudset i løbet af alle de år jeg har arbejdet med design. For i virkeligheden er designprocesser faktisk udviklingsprocesser – det er derfor de skaber forandring!

Jeg har også pakket den med med masser af hjælpeværktøjer: apps, gratis programmer til redigering af dine billeder, webportaler med smukke gratis billeder. Be a nice human og betal tilbage med at krediterer fotografen.

Regnestykket kommer vel til at se sådan her ud.

20 års erfaring med design og udvikling x den tid du sparer = værdien

Alt efter hvor meget du vil have dit website særlig tilpasset eller “stylet”, skal vi sætte penge af til den post. Min timepris er 650,- kr i timen + moms. Du har altid flere muligheder hos mig, du kan købe pakker eller klippekort afhængig af dit behov og din økonomi. Læs mere her 

Værdi: Den endelig pris afhænger af dine behov og valg – men jeg kan hjælpe dig med at prioriterer.

Når du overtager dit website har jeg gjort mig umage med at gøre det, så let for dig som muligt. Mange af mine kunder køber min hjælp til at starte på deres website, men lærer selv at bygge videre på det undervejs i processen. Det er altid mig en glæde at gøre mine kunde selvhjulpne – så har de brugt de redskaber jeg stiller til rådighed godt!

Jeg har også lavet nogle video’er som kan hjælpe dig hurtigt i gang. Som klippekortskunde hos mig får du adgang til mit videoarkiv, som gør processen lettere og overskuelig. De selvfølgelig gratis, så du kan blive bedre hurtigt!

Selvfølgelig kan du også booke tid til undervisning, hvis du fortrækker denne form eller ikke kan finde det du søger!

Tips: youtube er stedet for “online” læring, så brug alt hvad du kan – det er gratis!

Hosting er din motor, hurtig hosting – sikre hurtig visning, det kan både dine kunder og Google godt lide. Det er også mest sikkert, at sætte en lås på.

Jeg hoster nogle af mine kunder på min egen hosting platform på Flywheel. Alt efter dine behov starter hackerfri hosting igennem mig ved 100,- pr. måned. Du får let vedligeholdelse og et liv hvor du ikke skal bekymre dig om dit website – sikkerheden overlader du til Flywheel og mig.

[kswr_spacer spc_desk_height=”20″ spc_tablet_height=”5″ spc_tablet_sm_height=”2″ spc_phone_height=”2″ spc_phone_sm_height=”2″]

Tror du også, at projekt “website” kun handler om selve websitet?

Website projektet handler om hvem du og din forretning er – ikke kun om hvilken platform, visuelt udtryk og stuktur. Det handler ligeså meget hvor vil du gerne hen med din forretning, hvem er din målgruppe og om hvordan du vil sælge dine ydelser.

Derfor rådgiver jeg ofte mine kunder om målgruppe, forretningsstrategi og prisstruktur m.m., før vi går i gang med selve udviklingen. Det gør, at de ikke bare får et nyt website, der virker. De bliver også klar over hvilken retning de skal i og derudover får de også toptunet deres virksomhed og deres salg i samme process.

Hvad er værdi?

Værdi er jo forskelligt fra virksomhed til virksomhed, fra person til person – men for mig handler det om, at du får prioriteret, så du ved hvad du skal vælge til og fra. Værdi for mig er, at du ved, hvad det rigtige for netop dig og din forretning.

Sæt dig mål – men nå til målstregen!

Men du skal dog gøre op med dig selv, hvor mange skræddersyede “smarte” løsninger du har brug for – det er typiske her de store udgifter ligger. Alt individuel tilpasning foregår pr. time – så er det de penge værd, betyder det så meget for din forretning og dine kunder at du prioriter og bruger tid og penge på netop det feature?

Hvis du er i tvivl, så skriv det ned og del det op i NEED TO HAVE og NICE TO HAVE. Når du er afklaret er du klar til at gå videre.

Hold dig indenfor din givne budget ramme og hold fast i din beslutning – sørg for at få afsluttet dine opgaver.

Med et fornuftigt budget kommer du under alle omstændigheder til at køre godt – men gør op med dig selv om du skal have en porche fra starten :-).

Træf oplyste valg

Som med biler, så kan de alle – som minimum – køre.

Forskellen ligger i den signalværdi du kommer kørende med. Måske er det vigtigt for dig, at bilen kører hver dag, men ikke så vigtigt, om der er et stort bagagerum. Måske kan du godt kan lide at fikse med nogle ting selv, eller også føler du dig mest tryg ved at kører hen til det nærmeste autoriserede værksted. På samme måde er det med et website.

Derudover skal du vælge hvor mange sider du har behov for. Mit råd er, byg småt – men godt.

Et sidst vigtig valg er i hvor høj grad du ønsker selv, at vedligeholde dit website, efter det er i luften. Nogle mennesker trives godt med at gå ind i deres backend et par gange om uge og opdatere plug-ins, for at holde siden sikker – andre glemmer det eller vil hellere bruge tiden på mere spændende ting.

Træf det valg som passer bedst til dig og din forretning.

Kør sikkert

Sikkerhed for mig starte på hosting platformen og ikke ved plug-ins.

Hvis du vælger en god hosting med indbygget sikkerhed og backup muligheder, får dit website en god motor og så køre dit website også stabilt. Sætter du SSL på køre det også sikkert og det kan google godt lide. Og google vil du gerne være gode venner med, hvis du gerne vil endnu højere op, skal du nok også tage dig tid til at lave en Google My Business 

Sikkerhed på wordpress websites skal du tage alvorligt. Hackere har masser af tid og laver masser af problemer, hvis de først er kommet ind.

Min holdning er, brug penge på hurtig og sikker hosting – det betaler sig bedst i længden!

Hvem er så mine kunder?

 Jeg arbejder mest for virksomheder, organisationer og centre. Mine kunder kommer fra mange brancher – men fælles for dem er at de går op i deres brand.

Læs mere